Om Spektrum

Tekstiltryk

Farvning

Uniprint

Procion MX

Remazol

Acid Dye

Indigo

Küpefarver

Metalfolie

Markal Paintstiks

Trykrammer m.m.

Photo Screen

Trykblokke og stencils

Tekstiler

Tørklæder og sjaler

Færdigsyede produkter

Afrikanske stoffer

Art Quilt og broderi

Galleri

Udsalg

Kurser

Postordresalg

Åbningstider - og find os

Links

Markal Paintstiks

Markal Paintstiks er oliefarver i fast form. De bruges af kunstnere på lærred, men de kan også bruges på tekstil. De tørrer op med en tør skal eller hinde, som ikke smitter af og som bevirker, at de ikke tørrer ud når de ikke bruges. De skal tørre mindst 48 timer (afhængigt af hvor tykke lag de er brugt i) og kan derefter fixeres ved strygning. Indstil jernet på den højeste temperatur tekstilet kan tåle og beskyt strygebræt og strygejern ved at lægge tekstilet imellem bagepapir.

Man kan bruge dem på flere måder: De kan bruges som oliekridt hvor man tegner direkte på stoffet, men de er næsten endnu mere spændende at bruge enten sammen med stencils eller med frottageteknikker. Quiltere kan bruge dem både før og efter arbejdet er quiltet.

Priserne på de enkelte paintstiks varierer efter hvilken farvegruppe de befinder sig i og koster fra 49 kr til 89 kr incl. moms.
Pakker med 3 små paintstiks koster 69 kr incl. moms.


Til højre ses en prøve på forskellige måde at bruge Paintstik på quilt og nedenfor ses udsnit af forskellige quilts med Paintstik. På det grønne udsnit er Paintstik brugt til visuelt at få det til at se ud som om trykkene ‘fader’ ud på det hvide midterparti.

Markaldisplay
MarkalPaintstik
MarkalPaintstiksSpringField
MarkalPaintstikprve
MarkalPaintstikkors
Markal Paintstik, halvmaner