Photo Screen - Thermofax

Photo Screen eller Thermofax-rammer er en fremragende metode til at overføre designs med fine detaljer, skrift, fotos etc., der tidligere kun kunne overføres ved hjælp af fotoemulsion og belysning i mørkekammer.

Vi fremstiller Photo Screens ved hjælp af stærk varme, lys og et tonerbaseret billede (fotokopi eller laserprint) af det ønskede design. Det tonerbasered billede lægges på et stykke plastikcoated polyestervæv og føres derefter igennem en Photo Screen brænder (også kaldet Thermofax).
Plastikcoatingen brændes væk de steder, hvor toneren (designet) har kontakt. Ployestervævet monteres på en træ- eller plastikramme og er efter forstærkning med tape klar til tryk. Farven rakles gennem de udbrændte steder på vævet.

Bemærk dog, at en Photo Screenramme er mere sårbar i brug end en ramme med fotoemulsionsoverført motiv og kan ikke holde evigt. Rammens levetid vil bl.a. afhænge af håndteringen ved tryk og udvaskning. Ved varsom og omhyggelig behandling kan rammen klare hundredvis af tryk, afhængig af farve og bindertype.
Det anbefales at bruge en rakel, der er blød og let, f.eks. en plastikrakel.

Når rammens motiv er blevet slidt eller ikke skal bruges mere, kan det skæres af og rammen kan genbruges til ny opsætning.

Rakler,
hvid plast med sort gummiliste

Pris ex. moms

5 cm

7,20 kr

10 cm

12,80 kr

13,5 cm

16,00 kr

15 cm

19,20 kr

16,5 cm

23,20 kr

20 cm

26,80 kr

25 cm

28,80 kr

30 cm

36,80 kr

Photo Screen - Thermofax
Flad ramme i kraftig plastik inkl. polyestervæv med fotooverførsel samt opspænding

Pris ex. moms

1/4 size
Mål på design
max 8,5 x 11,5 cm

99,20 kr

1/2 size
Mål på design
max 12,2 x 18,5 cm

108,00kr

Full size
Mål på design
max 19,8 x 25,5 cm

143,20 kr

PhotoScreenrammerograkler

Photo Screenrammer beklædt med Gaffatape og klar til brug sammen med plastikrakler i 4 forskellige størrelser

Bestilling af Photo Screen - Thermofax overførsel:

Send en sort/hvid tegning, fotokopi eller udprint af det ønskede motiv i den ønskede størrelse. Motivet må ikke være større end angivet i skemaet herunder, da der skal være plads til afdækningstape og farve. Leveringstid 2-3 dage.