IMG4338
IMG4336
IMG4346
Facadenumedblomster

Spektrum er butikken, der henvender sig til professionelle og studerende indenfor de tekstile fag med særlig vægt på materialer til tekstiltryk, indfarvning, filtning og patchwork/quiltning. Her kan du få alle de spændende materialer og redskaber, som du har brug for i dit kreative arbejde. Her er også altid mulighed for at få råd,vejledning og ny inspiration.

Spektrum er en levende butik, som hele tiden udvider sit produktvalg. Vi har for eksempel alt til filtning og det bedste til tekstiltryk som f.eks. den geniale serie af Uniprint pigmenter, bindere, folier og flockark, perlemor og glitter. Uniprint er en miljøvenlig serie, helt uden opløsningsmidler og PVC blødgørere. Vi har selvfølgelig også reaktive farver som Procion MX og Remazol og alle de hjælpestoffer, som hører til, og Spektrums Küpefarver.

Markal Paintstiks, Alter Ego to-farvesystem, Acid Dyes, Sublistar Transferfarver er andre spændende produkter.

Photoscreen-metoden til overførsel af design til trykrammer er Spektrums tilbud til alle, der vil afprøve tekstiltrykkets muligheder. Det er en både nem og meget økonomisk mulighed, når du gerne vil trykke motiver på tekstiler.

Vi har et spændende udvalg af indfarvede og trykte stoffer fabrikeret i Afrika - nogle kan bruges som de er og nogle kan både bruges som de er, eller udgøre en spændende bund for videre tryk og bearbejdning. Desuden er udvalget af ensfarvede silke-, hør- og bomuldsstoffer og tørklæder, beregnet til indfarvning og trykning, udvidet betydeligt.

Vi er konstant på udkig efter nye trends og udvikling indenfor tekstilområdet.

Spektrum giver med glæde gode råd og vejledning i brug af alle vore produkter. Ring, skriv, send en email eller mød op i butikken med dine spørgsmål.

Vi forsøger at holde katalogomkostninger og arbejdsform simpel og økonomisk, hvilket tillader os at holde priserne nede. De fleste produkter kan købes i små såvel som store mængder. Prisen er dog afhængig af mængden, der købes. Der er meget at spare ved køb af en større mængde af en vare.

Postordre: Vi sender overalt, så vidt muligt fra dag til dag. Minimumordre 150,– ekskl . moms og forsendelse. Der beregnes forsendelse efter postvæsenets takster. Dog mindst 20 kr. for brevforsendelser.

 

Top